Oud-managers DLV Glastuinbouw samen terug in de kas

Vorige week bezocht een tiental oud-managers van DLV Glastuinbouw de kassen van Delphy. Zij kregen er een rondleiding door Jacco van der Wekken en Arlet Dechering. Maar waarom gingen de heren precies op bezoek bij Delphy?

Uit het voormalig DLV ontstonden in 2005 DLV Plant en DLVge, waarna DLV Plant en GreenQ/Improvement Centre samengingen en het huidige Delphy zijn gaan vormen. Maar genoeg over die voorgeschiedenis, de mannen hieronder kwamen dus vorige week kijken hoe het er voor staat met het bedrijf waaraan zij als oud-managers ook hun bijdragen leverden.

Het viel de heren op dat consultancy steeds verder internationaliseert, dat praktijkgericht onderzoek en kennisontwikkeling steeds beter met elkaar samen gaan en dat de focus steeds meer ligt op teelttechniek en teelttechnische innovaties, waaronder bijvoorbeeld het met data aansturen van het gewas.

Voorste rij v.l.n.r.: Johan Grootscholten (Green Career Consult), Marien Sonneveld, Rutger Lommerse (GreenPort), Harrie Koning (gepensioneerd) , Loek van Uffelen (gepensioneerd)
Achterste rij v.l.n.r.: Jacco van der Wekken (Algemeen Directeur huidige Delphy), Peter Lentjes (Naktuinbouw), Thijs Roelofs (Axia Vegetable Seeds), Piet Janmaat (Tuinbouw Ontwikkelings Maatschappij) en Mart Peerlings (Radboud Universitair Medisch Centrum)

Fotocredits: Johan Grootscholten

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven