AG-clean+: een 100% biologische glasreiniger voor AR-coating

AG-clean+ van Agrona is een reinigingsmiddel voor het schoonmaken van glas met en zonder AR-coating. Het schoonmaakmiddel is biologisch, samengesteld uit natuurlijke plantenextracten. Het is geschikt voor glas met AR-coating en zorgt volgens de producent voor een effectieve reiniging.

"AG-clean+ heeft een 100% biologische samenstelling van natuurlijke plantenextracten. Het bevat water, plantenolie, alcohol, citraat en azijn. Het glasreinigingsmiddel heeft een reinigende werking op vervuilde oppervlakken. AG-clean+ is veilig voor het milieu en bevat geen gevaarlijke componenten, is mild voor de huid en veilig voor mens en dier."

Vanwege het keurmerk On The Way to PlanetProof en milieumaatregelen heeft loonwerkbedrijf Vollebregt Optimal Cleaning behoefte aan een middel om het kasdek biologisch schoon te maken. “AG-clean+ is de beste biologische glasreiniger die er momenteel op de markt is, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Het reinigingsmiddel komt positief uit de meerjarige proeven op AR-gecoat glas”, zegt Wil Vollebregt.

AG-clean+ is door onafhankelijke instituten getest en komt daar als best werkende biologische glasreiniger uit de testen. Toepassing van dit reinigingsmiddel heeft de volgende voordelen: 100% biologisch afbreekbaar, effectieve reiniging, optimale kwaliteit en veiligheid.

Voor meer informatie:
+ 31 (0) 10. 7371451
 
Nadir Laaguili
+ 31 (0) 6.21515915

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.