Voormalig Vomar-directeur Westra maakt overstap naar Poiesz

Voormalig Vomar-directeur Harrie Westra treedt als commercieel directeur in dienst bij de noordelijke supermarktketen Poiesz. Hij volgt Rob Terstappen op, die aangekondigd heeft op 1 januari 2021 te stoppen als medebestuurder van Poiesz Supermarkten.

Westra is 6 jaar werkzaam geweest als algemeen directeur van Vomar Voordeelmarkt. Na een aansluitende periode van 5 jaar als zelfstandig ondernemer zal Westra met ingang van 2 december wederom als bestuurder van Poiesz zijn carrière voortzetten.

Terstappen zal in de komende periode, naast het inwerken van Westra en de gefaseerde overdracht van zijn taken en verantwoordelijkheden, meer tijd besteden aan de bestuurlijke ondersteuning van het zusterbedrijf van Poiesz Supermarkten, het maaltijdservice- en productiebedrijf Van Smaak te Drachten. Hierbij zal onder andere de focus worden gelegd op het implementeren van de combinatie van maaltijden en boodschappen voor de zorg en de introductie van houdbare retailmaaltijden, onder andere onder het eigen Poiesz label Noordertrots.

Bron: Poiesz


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.