Veel inspiratie en goede opkomst op eerste Inspirational AGF-specialisten

Tholen - Veel inspiratie en een goede opkomst bij de eerste Inspirational voor de AGF-specialist. Het bereiden van maaltijden is een segment waar groei in zit. Er liggen genoeg kansen om op in te spelen. De consument vraagt om gezond, vers, minder vlees, duurzaam maar vooral lekker. De specialist kan daar perfect op aansluiten. Het bereiden van culinaire maaltijden is helemaal niet zo moeilijk en je kunt er goede marge mee maken. De chefs van Rational gaven daar onder het mom van ‘no waste, more taste’ volop voorbeelden van.

Klik hier voor de fotoreportage

De Inspirational werd mede mogelijk gemaakt door alle Vrienden van ADN. Door krachten te bundelen, proberen ze de groenten- en fruitspecialisten in Nederland zo veel mogelijk te ondersteunen met handige diensten en onderscheidende producten. Op een mini-beurs konden de AGF-specialisten kennis maken met de vrienden en hun ‘assortiment’. Natuurlijk was er ook gelegenheid om onderling de banden nog eens aan te halen en tips en trucs uit te wisselen.


De chefs van Rational demonstreren de bereiding van praktisch toepasbare maar toch culinaire gerechten

De kooktechnische staf van Rational demonstreerde in vier sessies de werking van hun twee ‘krachtpatsers, het Self- en VarioCooking Center. Deze twee intelligente toestellen vormen samen een gehele professionele keuken. De bereidingen zijn programma gestuurd. Eenmaal in werking gezet is er nauwelijks nog omkijken naar. Het VarioCooking Center dat kan bakken, braden, koken en frituren maakt zelfs roeren in de pan overbodig werd duidelijk in de sessies Soepen en Sauzen, Pasta en Stamppot, Desserts en Maaltijden.


Gerechten van ingrediënten van Vrienden van ADN

Als ingrediënten werden natuurlijk producten gebruikt van de Vrienden van ADN en ook werd gedemonstreerd dat je met producten die tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten nog prachtige en lekkere gerechten kunt bereiden. Door die producten te gebruiken, blijft het assortiment in de winkel vers. Bovendien kun je bijna alles gebruiken. Zelfs de schillen kunnen vaak nog worden gebruikt.


Gepofte aardappelen en stamppot taartjes

Na afloop kregen de AGF-specialisten een receptenboek mee met een greep van de recepten die tijdens de Inspirational werden gedemonstreerd. Deze kunnen de specialisten gemakkelijk zelf uitproberen en mee gaan variëren, zodat zij de klanten telkens kunnen verrassen.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie
ADN
info@agfdetailhandel.nl  
www.agfdetailhandel.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.