Steenks Service:

“Maak het jezelf gemakkelijk bij de teeltwisseling”

De teeltwisseling zal binnenkort weer plaatsvinden. Voor telers altijd een uitdagende periode. Zo wordt de kas gedurende in een aantal weken goed gereinigd. Deze klusjes zijn vaak erg arbeidsintensief, dus biedt Steenks Service een aantal opties aan om het werk eenvoudiger te maken.

Schone betonpaden en buisrailwagens
"Om het betonpad goed schoon te krijgen, kan de tuinder gebruik maken van onze Stefix 1000 STILE. Deze eenvoudig te bedienen machine beschikt over een borstel van 1.000 mm breed. Hiermee kunnen de vloeren eenvoudig gereinigd worden." Ook de buisrailwagens worden na veelvuldig gebruik vies. Denk hierbij aan de groene aanslag die vastgekoekt zit aan de machines. Om dit er gemakkelijk af te krijgen, biedt Steenks Service de Frekofix totaalreiniger. "Deze reiniger is eenvoudig in gebruik, waardoor u veel tijd zult besparen."

Ontsmetstraat
Verder kan de teeltwissel ook gebruikt worden als een moment om de bedrijfsprocessen te innoveren. Bijvoorbeeld met de ontsmetstraat van Steenks Service. De poort kan dan pas ontgrendeld worden wanneer de twee knoppen in de ontsmetbak tegelijk ingedrukt worden. Deze ontsmetbak is gevuld met een desinfectiemiddel, waardoor de handen automatisch gereinigd worden. Bovendien zorgt de ontsmetstraat er ook voor dat de schoenzolen bij het ontgrendelen gereinigd worden.

Het complete aanbod is te vinden op de website.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven