28 november 2019, Naaldwijk

Toekomst tuinbouw tegen het licht op Future Trends & Innovations seminar

Voor het derde jaar op rij zal op 28 november in het World Horti Center in Naaldwijk wederom het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event gehouden worden.

Ben Verwaayen, venture capitalist en oud-topman van Alcatel en PTT Telecom, zal als keynote spreker zijn visie geven over toekomstige technologietrends op het internationale speelveld. De tuinbouwsector zal haar bestaande businessmodellen tegen het licht moeten houden en keuzes moeten maken in haar strategie en marktbewerking. Verwaayen zal het publiek inspireren met diverse voorbeelden van succesvolle startups en scale-ups.  

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde zullen komen: internet of plants, robotisering, data science, vertical farming, SIOM, Data driven integrated growing systems en digitale platformen.

Dit event is interessant voor tuinbouwtoeleveranciers, technisch georiënteerde tuinbouwondernemers en adviseurs, kennisinstellingen, overheden, ICT- en sensorbedrijven van buiten de tuinbouwsector. 

Houd dus uw agenda vrij op donderdag 28 november van 14:30 uur tot 19:00 uur.

Het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event wordt u aangeboden door TNO, AVAG, Stichting Hortivation en GreenTech.

bron: AVAG


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.