Nieuwe Top Cleaner voor Wessel de Vries

Tholen - De teeltwisseling is in aantocht en dat betekent dat de kasdekken in groten getale worden gereinigd en van het krijt worden ontdaan. Om deze werkzaamheden efficiënt uit te voeren, heeft loonbedrijf Wessel de Vries onlangs een nieuwe Top Cleaner aangeschaft van Van der Waay. 

Van links naar rechts: Wessel de Vries, Max van der Waay en Fabian de Vries

"Deze Top Cleaner wordt ingezet voor het wassen en aanbrengen van coatings op kassen met een 4.27 meter kapmaat", vertelt Max van der Waay. "De kasdekreiniger verwijdert al het vuil van het glas en uit goten zonder gebruik van milieubelastende chemicaliën en laat een blinkend kasdek achter." 

Max overhandigde persoonlijk de Top Cleaner, voorzien van tekst en uitleg, aan Wessel en Fabian de Vries, waarna de kasdekreiniger naar het Noord-Hollandse Oudesluis vertrok, waar het loonbedrijf gevestigd is. 

Max kwam de kasdekreiniger persoonlijk afleveren in het Noord-Hollandse Oudesluis, waar het loonbedrijf van Wessel de Vries gevestigd is. Inmiddels sturen Wessel en zijn zoon Fabian met behulp van het schaarplateau en rupsonderstel de Top Cleaner langs de kapgevels om die te reinigen. 

Als alle kasdekken zijn gereinigd, kan de Top Cleaner de loods in. Maar niet voor lang, want straks, in het voorjaar (of eerder nog?), gaan Wessel en Fabian er weer mee op pad om de nieuwe coatings aan te brengen.

 

Voor meer informatie:
Van der Waay
0172 - 210 311

 

Wessel de Vries HDR
06 - 53 27 68 66
info@wesseldevries.nl 
www.wesseldevries.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven