Amerikaanse cannabisteler:

"We zetten iedere twee weken biologische bestrijding uit"

Garden Remedies uit Fitchburg Massachusetts is gespecialiseerd in het telen van medicinale cannabis op maar liefst 8.300 m². “We zetten iedere twee weken biologische bestrijding uit”, vertelt Kyle Vigeant, teeltmanager van het in 2013 opgerichte bedrijf. 

“Ons bedrijf is opgericht met als doel het zuiverste product van de hoogste kwaliteit te bieden voor onze patiënten. Ik besloot om met biologische bestrijding te gaan werken omdat dit een veilig en effectief alternatief is voor gebruik van pesticiden.”

De biologische bestrijders worden geleverd door Biobest. “We zetten regelmatig Steinernema-System en Hypoaspis-System in en we doen de opvolging door te werken met zakjes Swirskii-Breeding-System en Californicus-Breeding-System, die zeer eenvoudig en effectief zijn in gebruik."

Het programma wordt verder aangevuld met het regelmatig uitzetten van Chrysopa-System en Insidiosus-System. “Al snel zagen we zeer positieve resultaten van deze aanpak.”

Voor meer informatie:
Biobest Group
www.biobestgroup.com
info@biobestgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.