Watersystemen op tijd naar Indiaas project ondanks vervroegde projectdeadline

Nederlandse toeleveranciers eten taart

Onlangs gingen Priva en Voshol de samenwerking aan voor de realisatie van een uitdagend tuinbouwproject in India. In Haiderabad, een metropool in het zuiden van India, wordt voor Simplyfresh een productiefaciliteit ontwikkeld. Het gaat om in totaal acht hectare in een project dat later nog verder uitgebreid zal worden.

Simplyfresh is een voorstander van gezond en lokaal voedsel en produceert onder andere diverse sla- en koolsoorten, radijzen, wortels en kruiden. Het project bestaat uit meerdere hectare met diverse kassen waar de klimaat- en wateroplossingen van Priva worden toegepast. Voshol heeft de voorbereiding op zich genomen en heeft de supervisie over het project en de Priva-installatie.

Toen Voshol en Priva met het project van start gingen, werd bij het maken van de planning direct duidelijk dat er snel moest worden geschakeld. Doordat de projectdeadline werd vervroegd was het voor alle partijen een enorme uitdaging om alles binnen de gestelde termijn voor elkaar te krijgen.

Uiteindelijk is het gelukt; Priva leverde op korte termijn de waterdoseersystemen, ontsmetters en procesautomatisering. Binnen de gestelde termijn hebben de medewerkers van zowel Voshol als Priva bergen werk verzet en zijn de containers met Priva-apparatuur keurig op tijd vertrokken. Reden genoeg voor een stuk taart, aldus het team van Voshol dat Priva daarmee bedankt voor de inspanningen die geleverd zijn. 

Voor meer informatie:
Voshol Warmte- en Elektrotechniek
www.janvoshol.nl
voshol@janvoshol.nl  Priva
www.priva.com
contact.priva@priva.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven