Paul van de Meulengraaf voegt zich bij team Zachtfruit Delphy

Per 1 oktober is het team zachtfruit Delphy gegroeid met de komst van Paul v.d. Meulengraaf. Paul heeft gedurende zijn loopbaan veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van instandhouding rassen, plantvermeerdering, gezond houden van plantmateriaal en vermeerdering via weefselkweek. Daarnaast heeft Paul veel kennis van fytosanitaire zaken waar het gaat om instandhouding van rassen en plantvermeerdering.

Paul gaat zich binnen Delphy richten op het inzetten van deze kennis voor de klanten van Delphy en de sector. Met de groei van de sector is het in stand houden en gezond houden van rassen steeds belangrijker voor plantenkwekers, veredelaars en vermeerderaars. Paul kijkt ernaar uit om zijn kennis in te zetten voor de sector.

Met het aantrekken van Paul v.d. Meulengraaf als adviseur in de zachtfruitsector versterkt Delphy haar positie als toonaangevend kennisbedrijf in het zachtfruit.

Voor meer informatie:
Delphy
info@delphy.nl
www.delphy.nl

Paul v.d. Meulengraaf
Tel: 06 30 327 191
p.vandemeulengraaf@delphy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.