Nomilk2day lanceert nieuw label Young Professional

Nieuwe label voor startend talent in agribusiness

Nomilk2day stapt in de 'war for talent'. Met de lancering van het nieuwe label Young Professionals gericht op de agribusiness opent Nomilk2day haar deuren voor talent. De marktleidende positie als headhuntersbureau binnen de agribusiness wordt hiermee verder versterkt.

Talent is schaars, zeker binnen de agrofood sector. De markt is volop in beweging en verandert in rap tempo. De complexiteit neemt toe en daarmee ook de criteria voor toekomstige werknemers. "We horen veel managers en directeuren zeggen dat medewerkers hun belangrijkste assets zijn. Wij delen deze visie. Nomilk2day Young Professionals faciliteert de ontwikkeling van talent naar toekomstig professional via persoonlijke ontwikkelingstrajecten, coaching on the job en diverse trainingen en opleidingen voor onze talenten", licht Managing Partner Albert-Mark Nagel toe.

Olaf de Boer aangesteld als Commercieel Manager
Sinds de oprichting in 2015 is Nomilk2day sterk gegroeid. Voor het uitbouwen van het nieuwe label is Olaf de Boer aangetrokken als Commercieel Manager. Binnen het netwerk van Nomilk2day gaat Olaf samen met consultant Lisa Godding starters adviseren, coachen en opleiden op weg naar een "vliegende start van hun carrière" bij toonaangevende bedrijven binnen de agribusiness. Olaf kent de agribusiness als zijn eigen broekzak, heeft werkervaring in recruitment en gaat deze nieuwe baan combineren met het melkveebedrijf thuis.

Voor meer informatie:
Albert-Mark Nagel
Nomilk2day
T: 06-29239136
albertmark@nomilk2day.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven