P&O Ferrymasters gaat samenwerking met SGS Maco aan

"Wij bieden onze klanten douanediensten aan in geval van een no-deal Brexit"

P&O Ferrymasters heeft bekendgemaakt dat zij samen gaat werken met SGS Maco om douane-aangiften af te handelen voor haar klanten. Dit zal een eenvoudige en vlotte im- en export van goederen van en naar het Verenigd Koninkrijk garanderen in het geval van een no-deal Brexit. 

Wanneer het Verenigd Koninkrijk zich eind oktober zonder akkoord terugtrekt uit de EU, dan zullen goederen aangegeven moeten worden bij de douane en deze samenwerking garandeert dat dit mogelijk is. 

SGS Maco werkt samen met P&O Ferrymasters in havens in Nederland en België en zal fiscale diensten aanbieden aan bedrijven die goederen vervoeren in de EU. De douaneaangiften worden in het Verenigd Koninkrijk verricht door personeel van P&O Ferrymasters en SGS Maco en via een partner in Ierland. 

Mark Timmermans van P&O Ferrymasters: "Deze samenwerking stelt ons in staat om een volledige douanedienstenpakket aan onze klanten aan te bieden als onderdeel van onze deur-tot-deur service."

Etienne Mulders van SGS Maco: "Brexit vormt een enorme uitdaging voor handelaren in het Verenigd Koninkrijk en de EU. SGS Maco is van mening dat een gezamenlijke aanpak van logistieke dienstverleners, douane-expediteurs en handelaren noodzakelijk is om de handel ook na de Brexit soepel te laten verlopen."


Mira Klinkenberg
P&O Ferrymasters
Tel: +31 (0)20 448 7184
www.poferrymasters.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.