Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LED-platform voor vertical farming biedt 1820 PPF en FarmVision AI

Illumitex heeft de lancering van NeoPAR XO aangekondigd, een grote update van hun verlichtingssysteem NeoPAR LED, dat is ontworpen voor verticale teeltsystemen. De nieuwe NeoPAR XO maakt de voordelen van de tuinbouwgecultiveerde FarmVisionAI beschikbaar voor de complexe uitdagingen van vertical farming.

Met NeoPAR XO komt het vermogen van het LED-platform van Illumitex op 1820 μmol/sec, met een efficiëntie van 2,6 μmol/J. Er zijn een groot aantal functies beschikbaar voor het systeem, hieronder weergegeven, waarmee vertical farming eenvoudig wordt op de grootste schaal. De grote efficiëntie en het eenvoudige onderhoud zorgen volgens de fabrikant voor winstgevende en duurzame ecosystemen.

Het nieuwe NeoPAR XO LED-platform gaat een stap verder qua prestaties en mogelijkheden met de optie voor FarmVisionAI-integratie. "FarmVisionAI geeft telers rust met geïntegreerde camera's en cloudgebaseerde kunstmatige intelligentie, waarmee ze elke plant op elk niveau, altijd en overal kunnen bekijken. FarmWatch is het platform waarop je elke plant in je bedrijf op schaal kunt bekijken."

Digital Scout is het stukje digitale intelligentie die voedingstekorten en kroondichtheid opspoort en bloemen telt. "FarmVisionAI is absoluut essentieel in het beheer van de complexe verticale systemen," zegt Dennis Riling, vice-president Business Development van Illumitex. "Onze Digital Scout kan al vroeg in de groeicyclus biotische en abiotische afwijkingen opsporen om verliezen te beperken en de kwaliteit te verbeteren."

Voor meer informatie:
Illumitex
illumitex.com

Publicatiedatum: