BelOrta zet haar deuren open op 6 oktober 2019 in kader van Open Bedrijvendag

BelOrta zal op 6 oktober in Sint-Katelijne-Waver voor een tweede maal haar deuren openzetten in het kader van de Open Bedrijvendag van Voka. Tussen 10 en 17 uur zullen de bezoekers de kans krijgen op een blik achter de schermen. Met als thema ‘ Consumenten ontmoeten telers’ wil BelOrta de bezoekers in contact brengen met de gepassioneerde telers die zorgen voor onze dagelijkse portie groenten en fruit.

Jaarlijks krijgen vele duizenden mensen op de eerste zondag van oktober de kans om een blik achter de schermen te werpen bij lokale bedrijven. Na een succesvolle deelname in 2014 met meer dan 8000 bezoekers, zet BelOrta voor een tweede maal haar deuren open voor het grote publiek. Bezoekers zullen op 6 oktober tussen 10 en 17 uur verschillende standen kunnen bezoeken op de site in Sint-Katelijne-Waver.

Als thema koos BelOrta dit jaar voor: “Consumenten ontmoeten telers“. Zo etaleert het bedrijf met veel trots het uitgebreid assortiment van heerlijke groenten, fruit en kruiden. De telers geven de bezoekers meer uitleg over de teelt en de vele gebruiksmogelijkheden van de gezonde producten. Voor de kleinsten voorziet BelOrta aangepaste animatie en er zal voor iedereen van alles te beleven zijn. BelOrta geeft ook meer uitleg rond duurzaam ondernemen bij de teeltbedrijven en bij BelOrta zelf. Tot slot kunnen de bezoekers die op zoek zijn naar werk in de streek op de stand van HR kennismaken met de openstaande vacatures.

Voor meer informatie:
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver 
T +32 (0)15 565 331
info@belorta.be 
www.belorta.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven