AGF-verwerkingsbedrijf Brabantsche Wal sluit zich aan bij Bieze Food Group

Tholen - Het AGF-verwerkingsbedrijf Brabantsche Wal (voorheen Brabantse Wal) sluit zich onder deze nieuwe naam aan bij Bieze Food Group. "Voor ons is het belangrijk om in een snel groeiende en veranderende markt onze klanten te blijven bedienen zoals wij dit altijd hebben gedaan en tegelijkertijd de continuïteit van onze organisatie te blijven waarborgen. Om dit te kunnen blijven hebben we ons aangesloten bij Bieze Food Group en hebben we onze naam aangepast waarbij we hebben gekozen voor een oud-Nederlandse naam waarmee we een meer ambachtelijk imago willen neerzetten", vertelt Corné Ooms van Brabantsche Wal.


Specialties zijn een groeiende productgroep voor Brabantsche Wal 

Brabantsche Wal teelt asperges die vermarkt mogen worden als Europees Erkend Streekproduct. Naast de eigen teelt verhandelt het bedrijf ook asperges van andere gecertificeerde telers. Een aantal jaren geleden is Corné ook begonnen met het schillen en verpakken van asperges, waar later de specialties, bakjes gevuld met yoghurt, vers fruit, groenten en een topping, bijkwamen. Zo voegen zij steeds meer toegevoegde waarde aan de uitgangsproducten toe.

Bieze Food Group heeft al ruim 60 jaar passie voor voeding en specialist in het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van verse kwaliteitsproducten. "Door het delen van kennis, ervaring - en vooral ook de samenwerking met een selecte groep foodprofessionals herkennen zij de trends en zijn zij in staat om adequaat in te spelen op de vraag vanuit de markt, snel te schakelen en stipte levering te garanderen. Deze visie en werkwijze sluit naadloos aan bij de identiteit van onze organisatie", aldus Corné. "Door de samenwerking kunnen wij onze operationele processen efficiënter inrichten en onze positie op de markt versterken." 

Buiten de gewijzigde naam en bijbehorende huisstijl zullen klanten niet veel merken van de samenwerking. "De service en dienstverlening die klanten van ons gewend zijn, blijft zoals die is. Net als de beschikbaarheid van alle producten, samenwerking, toegevoegde waarde en flexibiliteit blijft zoals die is. Ook in de organisatiestructuur en directie zijn geen veranderingen", besluit Corné.

Voor meer informatie:
Bieze Food Group
www.biezefoodgroup.nl 

Brabantsche Wal AGF verwerking
Corné Ooms
Onze Lieve Vrouw Ter Duinenlaan 209
4641 RS Ossendrecht (NL)
T: +31(0)6 51 263 606 
c.ooms@brabantschewal.nl 
www.brabantschewal.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.