Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanmeldmogelijkheid AGF-Kennis(sen)dag open; handelaren krijgen voorrang

RPO Keelings
Gouden sponsors

Ook dit jaar organiseren we weer een AGF-Kennis(sen)dag. Het evenement wordt georganiseerd op dinsdag 19 november in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. Tijdens de AGF-Kennis(sen)dag wordt het nuttige en het aangename verenigd en staat vooral het ontmoeten centraal.

ADO

De AGF-kennis(sen)dag is een bijeenkomst voor AGF-handelaren. Uiteraard zal er ook deze keer goed gezorgd worden voor de inwendige mens. Het natje en droogje is wederom afgestemd op de AGF-doelgroep.

 

Sprekers

Jan Boskamp
Jan Boskamp is een geboren Rotterdammer, die zijn voetbalcarrière begon bij Feyenoord. In zijn periode als speler stond hij bekend als een sterke middenvelder. Zijn grootste successen boekte hij in België bij RWDM. Met het Nederlands elftal stond hij onder andere in de finale van het WK voetbal in 1978. Na zijn voetbalcarrière ging Jan Boskamp aan de slag als trainer in België bij verschillende clubs als RSC Anderlecht. Later werd hij nog bondscoach van Georgië en Koeweit. Daarnaast is Jan analist bij Ziggo Sport en regelmatig te gast bij Veronica Inside. In zijn presentatie wordt hij bevraagd door interviewer Bas van Veenendaal en neemt Jan ons met veel humor en anekdotes mee in de wereld van voetbal.

Jan Boskamp

Jos Burgers
Jos Burgers Jos Burgers is één van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten, De Wet van Snuf en Eén fan per dag. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor zijn presentaties over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.



axians Exsa GFhuis
Het Packhuys PL Verpakkingen Schouw
sismatec ZON  
Zilveren sponsors

 

Programma


14.30 uur            Optioneel: rondleiding Cars Jeans Stadion
15.00 uur            Ontvangst
16.00 uur            Presentatie Jan Boskamp/ Bas van Veenendaal
16.45 uur            Pauze
17.15 uur            Presentatie Jos Burgers
18.00 uur            Buffet
19.30 uur            Borrel   
21.30 uur            Einde

Locatie

Cars Jeans Stadion, Haags Kwartier 55, Den Haag

Entree

AGF-handelaren betalen € 85,00 per persoon. Toeleveranciers en andere geïnteresseerden betalen € 195,00 per persoon. Op 4 aanmeldingen van AGF-handelaren wordt 1 toeleverancier toegelaten.

 

Sponsormogelijkheden

We hebben nog enkele sponsorplaatsen vrij. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl

BDO best fresh group Fruit Logistica
Roma    
Bronzen sponsors

Klik hier om je aan te melden