Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Er zijn kinderen die niet eens weten waar groente vandaan komt"

Tomatoworld opent deuren tegen gereduceerd tarief tijdens World Food Festival

Het informatie- en kenniscentrum Tomatoworld uit Honselersdijk organiseert op zaterdag 12 oktober van 10.00 – 11.30 uur een rondleiding voor consumenten tegen gereduceerd tarief.

Tijdens het World Food Festival staan gezond en veilig voedsel én voedseleducatie centraal. Tomatoworld laat consumenten deze ochtend beleven waar tomaten en groente in het algemeen vandaan komen. “Er zijn kinderen die niet eens weten waar de groente in het zakje uit de supermarkt oorspronkelijk vandaan komt. Daar ligt nog een grote uitdaging voor de sector", aldus Miranda van den Ende (directeur Tomatoworld). “De focus van de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld, het bewustmaken van het belang van de Nederlandse glastuinbouwsector in het kader van de wereldvoedseluitdaging, sluit hier feilloos bij aan.”

De rondleiding bij Tomatoworld op zaterdagochtend 12 oktober vindt plaats aan de Zwethlaan 2 in Honselersdijk en duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur. Bezoekers beleven voor maar € 7,50 p.p. (kinderen tot 12 jaar € 5,00 p.p.) de Nederlandse glastuinbouw met al hun zintuigen, ze leren over de wereldvoedseluitdaging, bezoeken de kas met 80 verschillende rassen tomaten. En natuurlijk wordt er ook geproefd.

Aanmelden voor de rondleidingen kan via email: reservering@tomatoworld.nl 

 

 

 

Publicatiedatum: