Boix verzorgt presentatie aan de Zuidoost-Europese markt

Nieuwe Q-1530 dozenopzetmachine te zien tijdens Pack Show 2019

Boix, fabrikant en wereldwijd leverancier van automatische dozenopzetmachines, zal tijdens de internationale verpakkingsbeurs Pack Show in Roemenië de nieuwe Boix Q-1530 dozenopzetmachine presenteren aan de Zuidoost-Europese markt.De Q-1530 is de upgrade van de Q-1500 dozenopzetmachine - één van de meest populaire dozenopzetmachines binnen het Boix-assortiment. Met 6 snelheden en een tray productie tussen de 1.000 en 1.800 trays per uur vormt en verlijmt de verpakkingsmachine stevige golfkartonnen dozen voor de AGF, food en non-food sector. Hierbij is de machine in 10 minuten gemakkelijk om te stellen naar een ander doosformaat.

Machinebeheer op afstand
De meest opvallende functionaliteit van de Q-1530 is remote access voor machinebeheer op afstand. Deze functie zorgt ervoor dat de Boix dozenopzetmachine overal ter wereld binnen handbereik is voor het op afstand uitlezen, bewaken en beheren van data. Dit biedt producenten meer gemak voor machinebeheer, technische analyse, datalogging en onderhoud.

Recyclebare verpakkingen
Recyclebare verpakkingen vormen momenteel bij veel producenten en retailers een belangrijke pijler in het beleid. Bij veranderende wensen en eisen is het belangrijk om snel en efficiënt nieuwe verpakkingsoplossingen te kunnen realiseren. Volgens Boix voegen hun dozenopzetmachines zich naadloos in een nieuwe of bestaande productieomgeving. Als een compacte, automatische standalone verpakkingsoplossing, maar ook als een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de Pack Show organiseert Boix een live demo van de Q-1530, waarbij beursbezoekers alle functionaliteiten live kunnen zien en gelegenheid hebben voor het stellen van vragen. De stand van Boix bevindt zich in hal A, standnummer 41. 

Pack Show 2019
Pack Show, de internationale vakbeurs voor de verpakkingsindustrie, wil de kern vormen van innovatie en technologie, grondstoffen en verbruiksgoederen voor de productie van verpakkingen, verpakkingen, etikettering, codering, handling en opslag in de belangrijkste industrieën. Tussen woensdag 30 oktober en zondag 3 november a.s. vindt Pack Show 2019 plaats in Romexpo Exhibition Centre, Boekarest, Roemenië.

Bron: Boix 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven