Student wordt baasje voor één dag bij groot tuinbouwbedrijf

Eén dag meelopen met de directeur van één van Nederlands meest vooraanstaande bedrijven in de Food en Flower Industry, dat is wat Glastuinbouw Nederland en HortiHeroes 15 studenten bieden. Studenten kunnen nu zich nu opgeven voor deze bijzondere kans. Wordt hij of zij geselecteerd dan levert dat hem/haar een mooie ervaring en referentie op. 

Na het succes van de eerste editie vorige jaar krijgen 15 studenten in de week van 18 tot en met 22 november 2019 weer de kans om letterlijk één dag mee te lopen met een van de grootste directeuren uit de Food & Flower Industry. Ze krijgen tevens een bedrijfsvraagstuk voorgelegd, waar ze hun onbevangen advies over mogen geven. Ze spelen daarmee een belangrijke rol en dragen bij aan het toekomstig beleid van de desbetreffende onderneming.

HortiHeroes & Glastuinbouw Nederland hebben Directeur voor 1 Dag in het leven geroepen om studenten te laten zien hoeveel kansen en mogelijkheden er liggen binnen de sector. Bedrijven kunnen tegelijkertijd kennis maken met een nieuwe generatie en andere expertises om vervolgens samen na te denken over de uitdagingen van de toekomst. 

Bedrijven zijn erg enthousiast over het initiatief en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenport gebieden in Nederland meedoen. Deelnemende directeuren komen van: Incotec, Nature’s Pride, Syngenta Flowers, Royal Lemkes, Royal Brinkman, Royal FloraHolland, Ter Laak Orchids, Dutch Flower Group, LTO Glaskracht, Koppert Cress, Letsgrow.com, Berg Hortimotive, Rabobank, ABC Logistics en Klasmann-Deilmann. 

Aanmelden kan tot 20 Oktober 2019.

Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar voor studenten bij 15 topbedrijven in de sector: 

bron: HortiHeroes


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.