Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delphy opnieuw geplaatst voor Autonomous Greenhouse Challenge

Op donderdag 12 en vrijdag 13 september vond de hackathon plaats waar teams zich konden kwalificeren voor deelname aan de tweede Autonomous Greenhouse Challenge, georganiseerd door Tencent en WUR.

Net als vorig jaar deed Delphy mee aan de pre-challenge hackathon, nu met 30MHz als partner. De combinatie heeft als team “The Automators” aangetoond het internationale AI-geweld aan te kunnen door zich te plaatsen voor de échte challenge.

Delphy en 30MHz zullen zich moeten meten met 4 andere data-gedreven teams en een team dat “traditioneel” gaat telen. Een enorm leertraject voor iedereen in het team en ook van grote waarde voor de ontwikkelingen in de tuinbouw, gericht op de digitale toekomst. Waar de wedstrijd vorig jaar bestond uit de autonome teelt van komkommers, zullen er dit jaar cherrytomaten geteeld gaan worden. De teelt start half december en duurt tot begin juni.

Op een later tijdstip zal informatie verschijnen over de demonstratiebijeenkomsten die net als tijdens de vorige challenge georganiseerd worden door Delphy en 30MHz.


Voor meer informatie:
Delphy
www.delphy.nl

Publicatiedatum: