Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 oktober, 4 en 11 november

Funghi Funghi gaat workshops organiseren

Studenten van de Cas Spijkers Academie brachten onlangs een bezoek aan Funghi Funghi. Om kennis te maken, te proeven en te koken met het actuele assortiment paddenstoelen die het handelsbedrijf verwerkt.

Leon van Basten (Marketing & Gastronomy) bij Funghi Funghi: “Wij verwerken jaarlijks zo’n 70 soorten eetbare paddenstoelen. Uit bossen, grotten en kwekerijen. Ieder met z’n eigen smaak, geur, kleur en vorm. En ieder met z’n eigen verhaal. Veel chefs en gastronomen werken of kennen vaak slechts enkele soorten. En dat is jammer. Daarom delen wij bij Funghi Funghi graag onze kennis. Niet primair ten faveure van onze handel, maar vooral om chefs meer uitdagingen te kunnen bieden in hun zoektocht naar gastronomische hoogtepunten”.

Workshops in oktober en november
Op maandag 14 oktober en op 4 en 11 november organiseert Funghi Funghi daarom een workshop met degustatie en presentaties in hun Funghi Kitchen. Bedoeld voor chefs, rising stars, studenten, media, bloggers en gourmands.

Voor meer informatie en om aan te melden:
Funghi Funghi
Brusselstraat 41
2321 Meer
+32(0)33037380
info@funghifunghi.com 
www.funghifunghi.com 

Publicatiedatum: