Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Atrium nieuw hoofdkantoor VB Group wordt 11 meter hoge glazen kas

Werken aan glastuinbouwprojecten van onder glas

In het voorjaar startte de nieuwbouw met een symbolische eerste paal: het planten van acht grote eiken. Het nieuwe hoofdkantoor van VB wordt energieneutraal, wat aansluit bij de filosofie van het bedrijf. Bovendien krijgt het bedrijf een atrium in de vorm van een 11 meter hoge glazen kasconstructie die het kantoor met de bedrijfshal verbindt.

Dat Atrium wordt gebouwd door Smiemans Projecten. "Met dit atrium krijgt het pand de uitstraling die bij het Westland hoort en bij de kassenbouwprojecten die VB wereldwijd realiseert.

"Het nieuwe kantoor wordt letterlijk een plek waar samenwerken en verbinden centraal staat. In het eigentijdse atrium kunnen de medewerkers vergaderen, recreƫren en presenteren. Door middel van innovatieve oplossingen wordt het binnenklimaat het hele jaar optimaal geregeld."

Het nieuwe pand komt zichtbaar aan het verlengde van de A20 richting Rotterdam en Naaldwijk te liggen, waardoor VB blijft opereren vanuit het hart van de mondiale tuinbouw: het Westland. Begin december start Smiemans met de constructie van het nieuwe pand en de daadwerkelijke verhuizing zal dan naar verwachting in de loop van 2020 plaatsvinden.

Voor meer informatie:
VB Group 
info@vb.nl
www.vb.nl 


Smiemans Projecten
info@smiemansprojecten.com
www.smiemansprojecten.com 

 

Publicatiedatum: