Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Step populair vervoersmiddel in de kas

Tholen - “Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik hem heb” zingt Wim Sonneveld. Medewerkers in steeds meer kwekerijen kunnen daarmee instemmen. De stevige step van Steenks doet het goed in de tuinbouw, een jaar na lancering.

Veel vraag naar de step
"We hebben de step voornamelijk in Nederland geleverd, maar ook in Australië, België en Duitsland", vertelt Christian Heymeriks van Steenks Service. "De reacties waren positief."

Stevig en onderhoudsvrij
De lange looptijd in de kas bracht Steenks vorig jaar op het idee om de step te ontwikkelen. “Fietsen werden vaak gebruikt om die tijd te besparen, maar het nadeel van fietsen is dat ze veel ruimte innemen. Daarnaast vergen ze ook meer onderhoud, denk aan zachte banden of slijtende remmen. De step daarentegen kan dankzij het stalen frame wel tegen een stootje. Er is geen kans op lekke banden, met de drie massief rubberen wielen. Die drie wielen zorgen er tevens voor dat de step altijd rechtop blijft staan.”

Voor meer informatie:
Steenks Service B.V.
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl