locoburgemeester Joerie Minses looft innovatief familiebedrijf

Vijftig jaar Christiaens Agro Systems feestelijk gevierd

Tholen - Vijftig jaar Christiaens Agro Systems: dat werd gevierd met twee open dagen die, dankzij meer dan dertig stands, ook het karakter van een beurs hadden. Tussen de asperge- komkommer- prei- en lente-uimachines van Christiaens waren onder andere stands van Coenders, Beeren Plantproducts, Bejo Zaden, Limseeds en Nunhems Netherlands te vinden.


Belangstellenden krijgen uitleg van Nick Jacobs van Christiaens

Ondanks het slechte weer op de eerste open dag met weeralarm code Oranje, kon het Limburgse familiebedrijf veel gasten verwelkomen. Met een hapje en een drankje ontstond een informele sfeer: oude bekenden werden gesignaleerd en nieuwe contacten ontmoetten elkaar. Niet alleen uit de regio en uit Nederland, maar ook Duitsers, Polen, Britten, Letten en zelfs Canadezen kennen klaarblijkelijk de weg naar Neer. Hun tocht was zeker niet voor niets: met de vijftien personeelsleden van Christiaens is flink gewerkt aan de twee open dagen. 


Loco-burgemeester Joerie Minses overhandigt Angelique Christiaens een gravure van het gemeente- en provincielogo.

De grote hal, waar normaal de machines worden geproduceerd, is onherkenbaar verbouwd. “Met het hele team hebben we de schouders eronder gezet”, vertelt Angelique Christiaens, directeur van Christiaens Agro Systems. “Sommige machines zijn verplaatst of afgedekt om onveilige situaties te voorkomen.” Andere machines werden juist getoond aan de belangstellenden: zo was niet alleen de huidige productielijn te bezichtigen, maar ook een aspergewasser die vijftig jaar geleden in de begindagen van het bedrijf geproduceerd werd. 


Aspergewasser uit de begindagen van het bedrijf

Op de open dagen koos Angelique Christiaens ervoor om met cadeaus en dankwoorden haar familieleden in het zonnetje te zetten. Zelf werd ze toegesproken door locoburgemeester Joerie Minses. Hij vertelde trots over het innovatieve bedrijf en roemde dat ze al vijftig jaar hard aan de weg timmeren. “De betrouwbaarheid en service, het klantcontact en de innovatie van het bedrijf”, noemt Christiaens desgevraagd de succesfactoren van Christiaens Agro Systems. “En het productenpakket: we kunnen standaard machines leveren, maar ook aangepast op een uniek bedrijf.”


Angelique Christiaens overhandigt een cadeau aan haar oma, An Christiaens


Meer informatie
Mail: info@christiaensagro.com
Site: www.christiaensagro.com
Tel: +31-(0)475594869


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.