Jan Strijbos, Prins Verpakkingstechniek

Prins Verpakkingstechniek viert 40-jarig jubileum

Tholen - Afgelopen vrijdag vierde Prins Verpakkingstechniek uit Veenendaal haar 40-jarig jubileum. Het bedrijf dat ooit gestart is in een schuurtje achter het huis van oprichter Prins, is uitgegroeid tot een bekend bedrijf met klanten over de hele wereld.

Jan Strijbos, salesmanager bij Prins Verpakkingstechniek blikt terug op het jubileumfeest. “Het was hartstikke gezellig. Alle branches waren vertegenwoordigd en we hebben achteraf ook veel positieve berichten gehad. Er waren zo’n 120 mensen, wat minder dan we hadden verwacht. Veel klanten komen uit België, dus de afstand was voor hen wat te groot”, vertelt Jan.

“Bij binnenkomst stond er een schilderij, waar bezoekers gezamenlijk op konden schilderen tegen een kleine donatie. Het schilderij wordt cadeau gegeven aan meneer Prins en de opbrengst van de donaties doneren we aan Kika.”

40 jaar geleden heeft meneer Prins het bedrijf opgericht in een klein schuurtje achter zijn huis. Sinds die tijd zijn ze ontwikkeld tot een bedrijf met klanten over de hele wereld. Jan: “Ik werk er nu zo’n 16 jaar en in de afgelopen jaren zijn we niet in aantal mensen gegroeid, maar wel in omzet. Van Canada tot Nieuw-Zeeland zijn we wereldwijd vertegenwoordigd vanuit Nederland. Daarnaast hebben we nog een fabriek in Duitsland, waar onze Inno-Tech machines worden gebouwd bij ons dochterbedrijf.”

Naast terugblikken, kijkt Prins Verpakkingstechniek ook vooruit. “We zijn natuurlijk ook druk bezig met allerlei plannen voor de toekomst: we gaan het pakket misschien nog verder uitbreiden, met een nieuw ERP-systeem werken en het bedrijf beter structureren. Eigenlijk zijn we op allerlei gebieden bezig, maar daar kan ik nu nog niet zo veel over zeggen. We hebben in ieder geval plannen genoeg voor de komende nieuwe jaren!”

Fotoreportage van het jubileumfeest:


Rijk Prins sprak over hoe Prins Verpakkingstechniek was ontstaan en bedankt de klanten voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. 


Het team van Waspeen Centrum Katwijk


Anthony en René Mol van Mol Fresh Food


Lekker eten


De muzikale inbreng


Deze goochelaar was niet te volgen!


Even racen voor de liefhebber


Laurent Verhelst van Moespom en Jan Strijbos


Jan Lode van den Heuvel van VDH Concept, Marcell Monleon Lauter van IRTA Spanje. Zij vertegenwoordigen VDH Concept in Spanje


Geery Peters en Rijk Prins van Prins Verpakkingstechniek en Hans Muyshondt van Pomuni.

Foto's door Daan Sturm.

Voor meer informatie:
Jan Strijbos
Prins Verpakkingstechniek
Storkstraat 35
3905 KX Veenendaal
Tel: 0318 565 880 
jstrijbos@prinsbv.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven