Valto breidt verder uit

Na de Nederlandse toelating van het biologische gewasbeschermingsmiddel V10 breidt Valto verder uit. V10, dat door middel van op twee milde stammen gebaseerde crossprotectie een unieke, dubbele bescherming biedt tegen het Pepinomozaïekvirus, heeft naast een Nederlandse toelating inmiddels ook toelatingen in diverse andere landen. Een aantal aanvragen binnen en buiten Europa loopt nog.  

Onlangs kocht het bedrijf een vierde pand aan op bedrijventerrein Leehove in De Lier. Thorben Looije: "In verband met de vraag naar en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten, is uitbreiding noodzakelijk.”

Foto: Thorben tijdens het Westland Event 2018

Nieuwe gezichten
Er is ook groei te zien in het personeelsbestand. Eerder dit jaar zijn twee onderzoekers het team komen versterken. Zij houden zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, die andere veelvoorkomende problemen in de sector moeten aanpakken.

En Jessica Zuidgeest is begin september gestart in de functie van accountmanager. Jessica heeft een teelttechnische achtergrond en heeft internationale sales ervaring. Ze zal zich bij Valto vooral gaan toeleggen op de verkoop van onze producten en een aanspreekpunt zijn voor zowel nationale als internationale klanten.

Voor meer informatie:
Valto
Thorben Looije
thorben@valto.nl 
www.valto.nl 
0174 514519  

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.