Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Nieuwe komkommerclip gemakkelijker en sneller te gebruiken"

Sinds het in 2013 gelanceerd werd, is de Ergo Clip een van de meest gewilde producten uit het assortiment van ARaymond. De Ergo Clip werd speciaal ontworpen voor de komkommerteelt. Het bevestigingssysteem van 14,5 mm is volgens de producent ideaal voor de teelt van kwetsbare planten in een kas, omdat het de risico’s op schade vermindert en de plantgroei bevordert. ARaymond heeft het product onlangs naar eigen zeggen zo verbeterd dat de Ergo Clip nog eenvoudiger is in gebruik.

“Verbeterd ergonomisch design”
De nieuwe Ergo Clip is ontworpen door de afdeling Innovatie en Ontwikkeling van ARaymond volgens een halfgesloten, ergonomisch ontwerp dat telers snel en eenvoudig kunnen aanbrengen. Daarnaast voegt de Ergo Clip waarde toe aan het bedrijf door de arbeidskosten te verlagen en de opbrengsten te verhogen, omdat het met twee vingers op de plant kan worden aangebracht en daarmee de installatietijd wordt verminderd.

Het nieuwe ontwerp is geoptimaliseerd voor een snelle en veilige bevestiging ervan door de teler, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de steeds ontwikkelende eisen van een teeltomgeving. De focus in deze verbeteringen lag op kwaliteit en het verminderen van de installatietijd.

“Optimale bescherming”
De Ergo Clip was al een van de veiligste producten op de markt volgens de producent, maar wordt nu aangevuld met een gloednieuw sluitsysteem dat eenvoudig aan te brengen en te verwijderen is. Hierbij worden jonge planten beschermd tegen schade die tijdens het aanbrengen zou kunnen ontstaan, evenals tijdens daaropvolgende groeifases. De Clip is speciaal ontworpen voor gebruik bij delicate planten. Ze worden optimaal beschermd en zodra de clip is bevestigd volgt er een hoorbare klik, waarmee er eenvoudig kan worden gecontroleerd of de positie op de plant correct is.

“Volledig veelzijdig”
De belangrijkste functies in het nieuwe ontwerp van de Ergo Clip zijn het opnieuw ontworpen scharniermechanisme en de innovatieve interne structuur. Het nieuwe scharnier is versterkt, verbetert het draadbehoud en ondersteunt meer gewicht dan de originele Ergo Clip. De nieuwe interne structuur verbetert het sluitsysteem en zorgt ervoor dat de clips veelzijdiger zijn in hun gebruik bij bladeren of takken.

“Elk detail telt”
De luchtgaten in de nieuwe Ergo Clip zijn ontworpen in een driehoekstructuur voor een maximale blootstelling aan licht en lucht en om zo sneeuwschimmel en botrytis in de kas te voorkomen. Deze luchtgaten verhogen ook de weerstand van de clip, zodat ze tijdens de verzending naar de klanten van ARaymond niet kapot gaan.

Het nieuwe Ergo Clip-concept maakt gebruik van de beste functies van de hele clip-serie van ARaymond en is een sluitsysteem met de beste technologische expertise. Nadat er kleine testrondes zijn geweest van de nieuwe clip, begint ARaymond nu met de volledige productie. Sinds september 2019 is het product beschikbaar.

Voor meer informatie:
ARaymond
www.araymond-agriculture.com 

Publicatiedatum: