Duijvestijn Tomaten 'verhuisd'

Tomatenteler na vijftien jaar van noodpad naar eigen uitrit aan Komkommerweg

“We krijgen eindelijk een eigen uitrit die hoort bij deze tijd”, zo viel eind juli te lezen onder een foto die door Duijvestijn Tomaten op social media werd gedeeld. Sinds 5 september is het ook daadwerkelijk zover en zijn het tomatenteeltbedrijf en verpakkingsbedrijf LogiFour op papier verhuisd van de Overgauwseweg 46A naar Komkommerweg 25 in Pijnacker. 

Een nieuwe, strakke laag asfalt op de pas aangelegde Komkommerweg maakt de nieuwe ontsluiting mogelijk. Al tijdens de bouw van het kassencomplex in 2004 lagen er plannen bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp voor de aanleg van de nieuwe Komkommerweg. “Dat was onder andere de reden dat we toentertijd op deze locatie zijn gaan bouwen”, zegt Ted Duijvestijn. “Het adres aan de Overgauwseweg is altijd tijdelijk geweest.”

Beter bereikbaar
Waarom het zo lang heeft geduurd voordat de weg eindelijk werd aangelegd weet hij niet. “We zijn vooral heel blij dat we door de aansluiting op de Komkommerweg veel beter bereikbaar zijn. (Vracht)verkeer hoeft nu niet meer over de smalle Overgauwseweg te manoeuvreren, maar kan via de rotonde op de N470 meteen de Komkommerweg oprijden.”

Ook dit jaar nog werden er grote aantallen tomaten over het ‘noodpad’ vervoerd. Naast rode roma-tomaten en pruimtomaten sinds dit jaar ook gele cherry tomaten, nieuw in het assortiment. Tot twee keer toe werd er dit jaar zelfs een recordoogst genoteerd. In eind mei reden voor taart voor alle medewerkers, gevolgd door een nieuw oogstrecord (ruim een ton tomaten op 24 juni). 

Google Maps
Het duurt wellicht nog wel even voordat het nieuwe adres zichtbaar is in Google Maps of in andere navigatieprogramma's. De oude ingang aan de Overgauwseweg blijft vooralsnog open tot 1 oktober 2019.

Voor meer informatie:
Duijvestijn Tomaten / LogiFour
Komkommerweg 25
2641 NH Pijnacker
www.duijvestijntomaten.nl 
info@duijvestijntomaten.nl 
info@logifour.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.