Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

"Bloemkoolpriijzen schieten de hoogte in"

Vandaag en begin volgende week ruime aanvoer van losse tomaten en trostomaten. Dit gecombineerd met een matige koopkracht zorgt ervoor dat er direct een impact is op de prijzen. Prijzen zakken lichtjes. Koudere periode in aantocht, wat invloed zal hebben op de productie van vollegrond courgettes. Volgende week wordt een verminderd aanbod op de klok verwacht, prijzen stijgen gestaag. Zelfde verhaal voor bloemkool, prijzen schieten de hoogte in. Volumes paprika nemen toe in alle kleuren, noteringen beduidend zwakker dan in het begin van de week.

Volumes komkommers overzichtelijk voor deze tijd van het jaar, prijzen zakken weg. Het iets frisser weer in het vooruitzicht zorgt ervoor dat prijzen van witloof opnieuw aantrekken. Aanvoer zal nu stilaan opnieuw stijgen. De inlandse productie van aubergines neemt wekelijks licht af, klokprijzen dalen. Prijzen veldsla verdubbelden door een dalende aanvoer. De aanvoer van knolselder is overzichtelijk.

Bron: LAVA nieuwsbrief

Publicatiedatum: