CEA Advisors & Farminova Plant Factory

Nieuw partnerschap ondersteunt vertical farming

CEA Advisors, een internationaal consultancy- en ontwikkelingsbedrijf in vertical farming, en Farminova Plant Factory, een one-stop technologiebedrijf voor vertical farming, hebben een strategisch partnerschap opgezet om samen toekomstige wereldwijde vertical farmingprojecten op te zetten voor supermarkten en andere commerciële en industriële gebruikers.

Om deze toekomstige projecten samen op te zetten zal CEA consulting, marketing, projectontwikkeling en exploitatiekennis bieden. Farminova biedt onderzoek- en ontwikkelingsondersteuning, HVAC-systemen, beheersystemen en hun eigen modulaire teeltsystemen, inclusief het schaalbare, volledig geautomatiseerde Plant Factory-systeem.

Glenn Behrmann, oprichter en directeur van CEA: “We kijken ernaar uit om samen te werken met Farminova in het ontwikkelen van onze gezamenlijke vertical farmingsprojecten. Dit partnerschap erkent de waarde en strategie van ons bedrijf en zorgt voor een veel groter bereik voor beide bedrijven in de vertical farmingssector, met gebruikmaking van onze sterke punten. We zijn erg blij met Can Hakan Karaca, de voorzitter van de moedermaatschappij, Cantek Group, en het managementteam van Farminova. We zijn ervan overtuigd dat hun teeltsysteem met Plant Factory oplossingen onze missie perfect aanvult. Daarnaast delen we dezelfde benadering in vertical farming met een focus op waterbesparing, energie-efficiëntie, besparingen op arbeidskosten, automatisering, optimalisatie en schaalbaarheid op een economisch gunstige manier.”

Can Hakan Karaca: “We geloven dat de samenwerking van CEA en Farminova in vertical farming een belangrijke stap voorwaarts is voor de sector. Met geautomatiseerde vertical farms die grote hoeveelheden (voedsel)producten kunnen produceren kunnen we een hele grote groep commerciële klanten bedienen, inclusief groothandelaren wereldwijd. CEA is een bewezen leider in de sector en is de ideale partner voor ons. Ze hebben aantoonbaar succes gehad in het ontwikkelen van vertical farms en vele jaren ervaring in de sector.”

“Het teeltsysteem van Farminova wordt ondersteund door vele jaren van kennis, ook op het gebied van HVAC- en milieusystemen, beheersystemen en automatisering. Daarnaast is er een team van professionals in tuinbouw, onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, verkoop en marketing. Samen kunnen CEA en Farminova een volledige serie oplossingen bieden, van teeltsystemen en technologieën voor (voedsel)producten. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee een concurrentievoordeel hebben. We kijken uit naar deze samenwerking met CEA, zodat we op maat gemaakte Controlled Environment Plant Factory-oplossingen kunnen bieden voor de sector.”

Voor meer informatie:

CEA Advisors
Mr. Glenn Behrman
gb@cea-advisors.com
www.cea-advisors.com

 

 

 

Farminova Plant Factory
Mr. Erdem Aksan
erdem.aksan@farminova.com

Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım 25. Cad. No:14
Antalya / TÜRKİYE
www.farminova.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven