Geert van Veen, Prins Group, blikt vooruit op 80-jarig jubileum in 2020:

"Met zoon en schoonzoon in bedrijf blijft de zaak in de familie"

Prins Group bestaat volgend jaar 80 jaar. Dat is een mooie gelegenheid om terug te blikken op mooie momenten menen ze in Kwintsheul. Tegelijkertijd zijn ze ook alweer druk bezig met de toekomst.

"Ons bedrijf is volop in beweging om wereldwijd complete tuinbouwprojecten te realiseren. Wij hebben gemerkt dat de ontwikkelingen in de markt razendsnel gaan. Onze verantwoordelijkheid is om hier zo goed mogelijk op in te spelen. Wij hebben de laatste jaren daarom ook zeker niet stilgezeten.

We hebben qua kennis mooie stappen gezet, waardoor wij in staat zijn om elke klimatologische uitdaging aan te gaan. Overal ter wereld kunnen wij complete hightech tuinbouwprojecten realiseren met de meest efficiënte condities. Ons team heeft veel ervaring: van fundering tot aan klimaatoplossingen in de kas, van welke aard dan ook. Daarnaast kunnen we klanten ook op teelt-technisch vlak begeleiden."

De komende 80 jaar
Om ook de volgende 80 jaar mooie tuinbouwprojecten uit te mogen voeren voor de klanten, is de continuïteit van de opvolging geregeld. Geert van Veen voelt zich dan wel niet zo oud, maar de tijd gaat door. “We hebben een mooi management team samengesteld, wat jaren vooruit kan en een mix is van ervaring en opkomend talent. Waar ik ook blij mee ben, is dat de zaak dichtbij de familie blijft, want onlangs zijn ook mijn schoonzoon Marco Zwinkels en mijn zoon Tom van Veen aan boord gestapt. Dat geeft mij een goed gevoel.”

Geert is trots, dat wanneer de tijd rijp is, hij met een gerust hart het stokje kan overdragen.

Voor meer informatie:
Prins Group
Bovendijk 38
2295 RZ Kwintsheul
T: +31 174 52 68 80
F: +31 174 52 68 81
info@prinsgroup.com
www.prinsgroup.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven