Gezellige vrijmibo voor de handel

Tholen - Goede gewoontes moet je in stand houden. Daarom organiseerde het Comité Import Export Derde Landen (CIEDL) vrijdagmiddag 30 augustus een gezellige vrijdagmiddagborrel bij Restaurant De Waal in Heerjansdam. Geen kaartjes uitwisselen, maar gewoon bijkletsen met bekenden onder het genot van een hapje en een drankje aan het water. 


Arjan Zoutewelle (Zoutewelle), Pieter de Ruiter (4Fruit Company), Maarten Schrijvershof (Schrijvershof) en Marc van Arendonk (InQuality)

Voorzitter van het Comité, Mark Verweij van VerDi Import, heette de aanwezige handelaren van harte welkom. Hij wees op de onzekerheid waarmee de handelaren vandaag de dag te maken hebben. "Soms worden we uitgeknepen als een citroen. Ook zullen er in de toekomst  'rotte appels' in onze handel aanwezig zijn. Daarvoor hebben we het Comité, die zich voor ons met deze uitdagingen bezighouden."


Korte welkomstwoord Mark Verweij

"Ga niet als een kraai kersen bij elkaar wegpikken, maar plant een boom", zo hield Mark de aanwezige handelaren voor. "Als het niet makkelijk is, zijn er uitdagingen en als er uitdagingen zijn, dan zijn er kansen! Ik wens een ieder het beste toe.."


Michel Jansen (Total Produce) en Miguel Gonzalez (MG Fruit)

Al met al een geslaagde bijeenkomst, waarbij wel opviel dat de aanwezigen hoofdzakelijk vanuit Ridderkerk/Barendrecht en omgeving afkomstig waren. Als de goede tradities in stand worden gehouden, zijn ook de andere importeurs en exporteurs volgend jaar op de laatste vrijdagmiddag van augustus welkom...


Sebastiaan Hogervorst (Jaguar) en Tim Baars (Combilo)


Thijs Terwindt (Van der Lans), Gert-Jan van den Heuvel en Michel de Groot van VerDi Import


Mark Verweij (VerDi Import), Otto de Groot (HDG), Roland Gels (Levarht), Inge Ribbens (GroentenFruit Huis) en Hans Borsboom (Borsboom&Hamm)


Rudi Klein (Milestone Fresh), Daco Sol, Inge Ribbens en Ger van Burik (GroentenFruit Huis) en Pieter Kok (Cape Five)


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.