Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Emirates SkyCargo

"Drukke zomer met het verladen van beperkt houdbare producten"

Het vrachtvervoer van Emirates verlaadde meer dan 150.000 ton beperkt houdbare producten en 27.000 ton farmaceutische producten vanaf Dubai tussen begin april en midden augustus van dit jaar. Dit betekent dat het vervoer van beperkt houdbare goederen een stijging van bijna 6.000 ton zag in vergelijking met de zomer van 2017.

Emirates SkyCargo heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van moderne infrastructuur op z'n Emirates SkyCentral DXB en DWC cargo terminals, waardoor volgens de verlader: "Dubai een efficiënt en snel transitpunt voor lading uit en naar een aantal steden op zes verschillende continenten."

Nu is Dubai voor mondiale vrachtklanten niet meer een transitpunt dat in de zomer vermeden dient te worden in verband met hoge temperaturen, maar een hypermodern connectiepunt naar markten over de hele wereld. 

Elke dag komt 1.100 ton voedsel uit verschillende delen van de wereld binnen via Emirates SkyCargo. In 2018 vloog de maatschappij bijna 3.000 ton beperkt houdbare producten van Italië naar het Midden-Oosten, Australië, Nieuw-Zeeland en andere bestemmingen in Oost-Azië.

Bron: stattimes.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven