The Recruiting Specialist breidt werkterrein verder uit in beroepsgroep Finance

"In de afgelopen jaren hebben wij ervaren dat, daar waar netwerken van verschillende branches elkaar raken, raakvlakken of zelfs overlap ontstaat, waarbij deze netwerken elkaar kunnen versterken. Ook krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook zeer specialistische mensen kunnen vinden in specifieke beroepsgroepen die misschien niet voldoende binnen ons bestaande netwerk vallen. Een goed voorbeeld hiervan is de beroepsgroep Finance", aldus The Recruiting Group.

Vandaar dat per 1 september Marco Kouters het team van The Recruiting Specialist gaat versterken als recruiter voor de beroepsgroep Finance / Administratief.

Marco heeft 35 jaar ervaring binnen een variëteit aan functies op het snijvlak van Finance en Organisatie in veel verschillende branches. Hij heeft veel ervaring opgedaan met de manier waarop verschillende bedrijven zijn georganiseerd. In zijn interim loopbaan, waarin hij functies heeft vervuld van Financial Controller tot algemeen Directeur, was het noodzakelijk om snel een organisatie te doorzien en daarbij de medewerkers snel in hun kracht te zetten.

Zijn passie ligt dan ook  in het vinden van de juiste persoon binnen een rol die een organisatie sterker kan maken, zodat deze de volgende stappen kan maken in de groei naar de toekomst. Voor de invulling van functies als CFO, Manager Finance, Hoofd Administratie, Controller, Financial Controller, Business Controller, Project Controller, maar ook medewerkers voor administratie kan men bij Marco terecht. 

"Wij zijn ervan overtuigd dat het toetreden van Marco als Finance-recruiter binnen ons team een zeer waardevolle aanvulling voor ons allen zal zijn", besluit de organisatie. 

AGF, Bloemen & Planten:
Frans Neijenhuis,
+31 6 10782861
frans@therecruitingspecialist.nl 

Transport & Logistiek:
Marinus Geurtsen,
+31 6 53590176
marinus@therecruitingspecialist.nl 

Food & Beverage:
Johan Ekers,
+31 6 40888543
johan@therecruitingspecialist.nl 

Agrarische sector & Veehouderij:
Peter van der Woerdt,
+31 6 23275871
peter@therecruitingspecialist.nl 

Finance & Administratief
Marco Kouters,
+31 6 30389088
marco@therecruitingspecialist.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.