Freight Line Europe breidt transportactiviteiten uit naar Frankrijk

Op 17 juni 2019 introduceerde Freight Line Europe haar transportservice op Frankrijk en waar het de eerste weken voornamelijk opdrachten naar Rungis en losadressen in Noord-Frankrijk betrof, werden al snel ook orders naar meer zuidelijke bestemmingen geboekt.

Volgens Henk van Berkel komt wat goed is weliswaar snel en was Freight Line er organisatorisch en operationeel klaar voor om te starten. "Maar ons moet vervolgens wel de kans gegund worden om verwachtingen waar te kunnen maken. Zoals ik in juni al heb aangegeven, was er duidelijk vraag vanuit de markt naar een extra vervoerder op Frankrijk en vanaf dag 1 hebben we daadwerkelijk ook transporten mogen uitvoeren, vertelt Henk. Philippe Berchoux en ik zijn uitstekend door Chris-Hans van der Hout en zijn team opgevangen en de integratie van processen als distributie, administratie maar ook IT oplossingen is eigenlijk geruisloos verlopen."

Freight Line Europe is intussen bijna 3 maanden actief op Frankrijk en ziet het aantal verladingen met de week groeien. “De klanten zijn duidelijk tevreden met de kwaliteit van onze dienstverlening wat niet alleen resulteert in groei op Rungis en het Noorden van Frankrijk, maar wat naast uitbreiding op het Zuiden met name ook heeft geleid tot grote vraag naar onze mogelijkheden op Oost-Frankrijk. Wij zijn hier druk mee bezig en verwachten op korte termijn ook deze regio aan te kunnen gaan bieden", besluit Henk.

Voor meer informatie:
Henk van Berkel
Freight Line Europe
+31(0)6-53879247
hvberkel@ffe-nl.com
www.fle-nl.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven