Toelichting van de acties op 4 september

Franse transportbedrijven dreigen met acties in september

De belangrijkste werkgeversorganisatie in Frankrijk, Fédération Nationale des Transports Routiers (FNTR), heeft voor september acties aangekondigd tegen een aantal maatregelen die de Franse regering wil invoeren. Deze maatregelen leiden tot een stijging van de lasten van transportbedrijven. Hoe de acties er precies gaan uitzien, wordt woensdag 4 september bekendgemaakt. Wij volgen de ontwikkelingen en houden iedereen hiervan op de hoogte.
Steeds meer Franse transportondernemers zien de toekomst somber in en de onvrede over de maatregelen van de regering neemt toe, blijkt uit een enquête van de FNTR.

De Franse minister van transport Elisabeth Borne heeft al aangegeven dat ze weinig aan de maatregelen kan veranderen, maar FNTR hoopt dat hun acties de regering overtuigt om een aantal maatregelen terug te draaien.

Op 4 september wordt de vorm van het protest bekendgemaakt. Hoewel de FNTR nog niet spreekt over wegversperringen, waarschuwde de organisatie de regering in juli al voor het risico van demonstraties in de regio vanaf september.

bron: EvoFenedex


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven