15 november afscheidsreceptie

Carel Zwinkels zwaait af bij AAB

Na bijna 20 jaar trouwe inzet is Carel Zwinkels, technisch projectleider bij AAB, bijna toe aan zijn pensioen. Hij zal vrijdag 30 augustus 2019 voor het laatst zijn werkplek bezetten om daarna te genieten van de tijd die hij krijgt voor andere dingen. Carel gaat meer “tuinen” in zijn prachtige bloementuin en zal ook nog sportief blijven en meer gaan fietsen.

Carel heeft vele projecten begeleid in het Westland maar ook daarbuiten alsmede internationale projecten zoals in Canada, Oostenrijk en Australië. Met zijn jarenlange ervaring en tuinbouwkennis was hij van toegevoegde waarde, zo laat AAB weten, temeer vanwege zijn expertise over watertechniek en als gecertificeerd thermograaf.

AAB gaat Carel missen. "Zijn aanwezigheid en zijn uitspraken zoals “zeg wat je doet en doe wat je zegt”." Uiteraard wil het bedrijf iedereen in de gelegenheid stellen om Carel de hand te schudden.

De afscheidsreceptie zal plaatsvinden op 15 november 2019 aan het einde van de middag (save the date!). Informatie hierover volgt op een later moment.

Voor meer informatie:
AAB
www.aabnl.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.