Steven Van Nuffelen voegt zich bij teeltadviseurs Lycopersicon

Sinds 1 augustus heeft tuinbouwadviesbureau Lycopersicon er een nieuwe gezicht bij: Steven Van Nuffelen. Hij gaat aan de slag als crop consultant tomaat en zal het cliënteel van Gerrit Hendrickx overnemen, die eind 2019 met pensioen gaat.

Steven deed de afgelopen 14 jaar ervaring op binnen een tomatenkwekerij, waar hij met de nodige doorzetting en ambitie verschillende functies op zich nam. Zo was hij eerder al verantwoordelijk voor o.a. de arbeidsplanning, de klimaatsturing en de teelt.

Vandaag de dag is hij deskundige in telen op maat van de klant en de algemene bedrijfsvoering. Een ideale match voor Lycopersicon. “Door de komst van Steven weten we dat het cliënteel van Gerrit in goede handen is. Door zijn ervaring van de voorbije jaren zal Steven kwalitatief en doorgrond advies kunnen geven aan zowel onze bestaande als nieuwe klanten”, aldus Dirk Coucke, zaakvoerder van Lycopersicon.

Voor meer informatie:
Lycopersicon cvba
+32 475 720 320

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.