Wim groenten en fruit lokt wielrenners naar zijn winkel

Tholen - De combinatie van wielerfan en fruitexpert blijkt een goede. Wim Van Den Heuvel aarzelde geen moment toen hij profwielrenner Nick Embrechts op de parkeerplaats voor zijn winkel Wim groenten en fruit spotte. "Ik herkende hem aan het petje van Deceuninck - Quick step en sprak hem aan. We hebben vervolgens een half uur gesproken. Gisteren contacteerde hij ons om langs te komen voor een fruitmand en fruitsmoothies", vertelt Wim enthousiast.


Wim Van Den Heuvel en Nick Embrechts, foto Eveline Brosens

De profcoureur was op zoek naar gezonde suikers op maat. "Ik heb hem verteld dat ik alles kan maken en leveren wat hij nodig heeft, geen probleem. Dus hopelijk wordt het een goede klant", vertelt Wim die vol verwachting naar volgende week uitkijkt. "Nick heeft beloofd volgende week Mathieu van der Poel en Wout van Aart mee te nemen, dat zijn zijn trainingsmaatjes. Dus wie weet."


Wim groenten & fruit in Zoersel

Wim Van Den Heuvel is nog maar kort bezig als zelfstandig ondernemer in de kleinhandel van groenten en fruit. Hij is van kindsbeen af opgegroeid in de fruitteelt en leverde al langere tijd zachtfruit voor aan bakkers en fruithandelaren. Het ondernemersbloed begon extra te kriebelen toen hij een leegstand pand in Zoersel zag waar hij een eigen groente- en fruitwinkel in projecteerde. Daarna ging het snel, drie weken na het afhandelen van de formaliteiten opende hij de winkel waar hij dag in dag uit verse groenten en fruit verkoopt en volop aan de slag is met maaltijden. Voorbeeld is het Fruithuis in Meer dat onlangs nog werd uitgeroepen tot beste groentevakman van Belgiƫ. Wim kijkt tevreden terug op de vliegende start die hij heeft gemaakt. "Het is heel hard werken en steeds zoeken maar het gaat in een stijgende lijn", besluit Wim.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven