Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

On the way to PlanetProof nu ook beschikbaar in GS1 Data Source (DAS)

Frug I Com/GroentenFruit Huis heeft in samenwerking met SMK een wijziging laten doorvoeren binnen de applicatie GS1 Data Source (DAS). Het is vanaf 10 augustus 2019 mogelijk om in de datapool onder etiketinformatie op te nemen dat het logo van het keurmerk 'On the Way to PlanetProof' vermeld staat op een (consumenten)product. Op nadrukkelijk verzoek van Frug I Com/GFH & SMK is deze wijziging doorgevoerd in GDSN release van augustus 2019 in plaats van in de november-release. 

De GS1 standaard is een set van vrijwillige afspraken die bedoeld is om de uitwisseling van informatie in het (internationale) handelsverkeer te vergemakkelijken. In de datapool voor artikelmasterdata voor zowel nationale als internationale Retail & Foodservice kan nu worden ingevuld dat een product is voorzien van het keurmerk On the Way to PlanetProof. Deze wijziging is door GS1 Nederland opgenomen in GDSN Release informatie. Het keurmerk is toegevoegd aan codelijst voor het veld 'Overige keurmerken'. In de GDSN-datapool is dit benoemd als: PackagingMarkedLabelAccreditationCode. Het betreft de nieuwe code: ON_THE_WAY_TO_PLANETPROOF.

Bron: SMK

Publicatiedatum: