Coöperatie Hoogstraten organiseert kijkdagen centraal sorteren

Als grootste Belgische paprikaveiling beschikt Coöperatie Hoogstraten over één van de meest geautomatiseerde paprikasorteerinstallaties in Europa. De mogelijkheid van centraal sorteren en de inpaklijnen maken dat er flexibel en klantgericht kan worden gewerkt.

In 2000 besliste Coöperatie Hoogstraten fors te investeren in een centraal sorteerproject als extra service voor producenten (al dan niet gebonden aan lidmaatschap). De voorbije jaren heeft het project bijgedragen tot de versteviging van de positie van Coöperatie Hoogstraten. “Omdat we als coöperatie geloven in de toekomst van de paprikateelt zetten we volop in op het centraal sorteren als dienstverlener voor kopers en producenten”, vertelt Hans Vanderhallen, adjunct-directeur bij Coöperatie Hoogstraten. “Door deel te nemen aan dit project kunnen producenten zich volledig focussen op de teelt en hoeven zij geen extra investeringen te doen. Bovendien kunnen we als coöperatie zo flexibel inspelen op wensen van de klant en echt maatwerk afleveren. Het project mag dan al bijna 20 jaar bestaan, het is nog steeds springlevend en de komende jaren blijven we het verder uitbouwen. We staan dan ook klaar om extra areaal in te passen om zo onze marktpositie nog verder te versterken.”

"Bent u ook geïnteresseerd om mee te werken aan dit bijzondere verhaal, kom dan zeker kennismaken met dit project. Iedereen is welkom op onze kijkdagen, elke vrijdagnamiddag in september en oktober in Hoogstraten, België. Krijg zo een duidelijk beeld over de vele voordelen van het centraal sorteren alsook de commerciële meerwaarde die we kunnen bieden. Maak een afspraak en u wordt persoonlijk rondgeleid", aldus de organisatie. 

Voor meer informatie:
Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59 (Kluis Z.1 - 1050) 
2320 Hoogstraten, België
+32 (0)3 340.02.45
jeroen.swolfs@hoogstraten.eu  
www.hoogstraten.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.