23 september: Food from Food Congres in Helmond

"Hoe kunnen we gezamenlijk voedselverspilling tegengaan? We moeten slimmer en zuiniger omgaan met ons voedsel. Een van die oplossingen zit in het verwaarden van nevenstromen. Heeft u ideeën of vragen over de inzet van plantaardige nevenstromen naar voedingsmiddelen, marketing of processing mogelijkheden? Wees dan welkom op het Food from Food Congres op maandag 23 september bij Food Tech Brainport in Helmond", aldus de organisatie.

Tijdens dit congres presenteert Food from Food voedingsmiddelen die verkregen zijn uit plantaardige nevenstromen en presenteren verschillende bedrijven hun ontwikkelde producten, die men ook kan proeven. Na een plenaire sessie zal er een rondgang plaatsvinden langs een tiental bedrijven die hun project presenteren rondom het tegengaan van voedselverspilling en het opbouwen van nieuwe businesscases. Deze rondgang is opgesplitst in drie thema’s: fruitnevenstromen, fermentatie en nieuwe vezelrijke en/of eiwitrijke ingrediënten uit nevenstromen. Het congres zal afgesloten worden met een netwerkborrel waarbij genoten kan worden van verschillende producten uit de nevenstromen.

Voor meer informatie:
Food From Food
https://www.foodfromfood.eu/food-food-congres-helmond  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.