publiek private samenwerking Moving 2013-2015

Opvallend: samenwerking STAP met NFO

STAP wil samen met fruittelersorganisatie NFO het driejarig programma Moving starten, dat producenten en andere marktpartijen stimuleert om beter in te spelen op de wensen van consumenten en om ketensamenwerking succesvoller in te richten (zie ook de nieuwsbrief van september). STAP heeft daarvoor een subsidievoorstel ingediend bij de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

STAP: "Helaas hebben wij onlangs moeten vernemen, dat onze aanvraag wel voldeed aan de doelstelling, maar door de vooraf vastgestelde ‘ranking’-normen buiten het beschikbare budget viel en daarom niet is gehonoreerd. Dat de teleurstelling binnen het bestuur van STAP bovenmatig groot is, mag duidelijk zijn. De veerkracht van STAP is echter groot genoeg om met een aangepast ambitieus plan (= een ‘Stapje’ terug) door te gaan en ons uiteindelijke doel toch te bereiken.

We onderzoeken nu de mogelijkheden, die daarvoor beschikbaar zijn, samen met Syntens en het LEI, en met andere betrokken partijen zoals de brancheorganisaties, het ministerie van Economische Zaken en de banken. Gegeven het feit, dat de doelstelling van STAP door een steeds groter wordend groep van organisaties gedragen wordt, zijn wij er van overtuigd dat we het zo noodzakelijke veranderingsproces in de toekomst van de sector kunnen continueren."

Bron: STAP

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.