4-6 september in de AsiaWorld-Expo in Hong Kong

Asia Fruit Logistica ondanks ongeregeldheden in Hong Kong volgens schema gepland

Vanwege de onrustige situatie in Hong Kong momenteel geven de organisatoren van de Asia Fruit Logistica de volgende verklaring:

"Net als u houden wij de recente ontwikkelingen in Hong Kong nauwlettend in de gaten. De veiligheid van elke exposant en bezoeker van de  Asia Fruit Logistica heeft onze eerste prioriteit. 

Onze managementteams in Berlijn en Bangkok komen dagelijks bij elkaar om de ontwikkelingen te bespreken en de planning te finetunen. U kunt ervan verzekerd zijn dat we nauw samenwerken met onze partners en leveranciers in Hong Kong om deze prioriteit voor onze exposanten en bezoekers te garanderen. Onze partner Asia-World Expo, die een expo centrum huurt waar de Asia Fruit Logistica plaatsvindt, heeft bevestigd dat de hoogste veiligheidsmaatregelen bij het expo centrum in acht genomen worden (waaronder toegangscontrole, meer beveiligingspersoneel en realtime monitoring van de protestbeweging enz.) om een voorspoedige en normale gang van zaken te garanderen.

We zijn er trots op dat Hong Kong al meer dan een decennium elke september een week lang onze thuisbasis is voor de Asia Fruit Logistica. Het is onvermijdelijk dat uw voorbereidingen voor de Asia Fruit Logistica dit jaar anders zullen voelen. Dat begrijpen wij onder de huidige omstandigheden.

Als zakelijk reiziger kunt u verschillende dingen doen om zo veilig mogelijk te reizen. Het is aan te raden dat u voor uw zakenreis goed let op de vluchtinformatie, dat u probeert menigten te ontlopen, dat u zich informeert over de lokale verkeerssituatie omdat tijdelijke wegafsluitingen en onderbrekingen van het openbaar vervoer zich voor kunnen doen, dat u het advies van lokale autoriteiten volgt en dat u via lokale media de laatste ontwikkelingen volgt. 

Houdt u ook onze communicatiekanalen in de gaten. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en delen updates op onze website en social media. Ons hartelijke welkom op de Asia Fruit Logistica blijft hetzelfde als altijd. Meer dan 800 exposanten uit 40 landen heten eveneens alle bezoekers van harte welkom. Asia Fruit Logistica blijft een belangrijk moment in het jaar wanneer u en vele duizenden bezoekers van over de hele wereld naar Hong Kong reizen om elkaar te ontmoeten en zaken te doen in vers AGF.

Asia Fruit Logistica is het zekerste teken van een heldere en betrouwbare toekomst voor de handel in vers AGF in Azië. En de zaken die u en vele duizenden andere bedrijven gesloten hebben via de Asia Fruit Logistica onderstrepen het belang van Hong Kong voor onze gezamenlijke toekomst. 

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de Asia Fruit Logistica in Hong Kong op 4-6 september 2019."

Voor meer informatie:
info@gp-events.com
Tel: +662 941 9601


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.