Nieuwe lijn 'broodtrommelsnacks' net op tijd voor het nieuwe schooljaar

Sunset helpt kinderen aan een goede start van het nieuwe schooljaar met een lijn broodtrommelwaardige snackgroenten: Sprinkles Tiny Mighty Tomatoes en Qukes Tiny Mighty Cucumbers. Doordat millennials de weg naar groentenconsumptie inleidden, zit het nieuwe hapklare aanbod in de juiste hoek voor de toenemende consumentenvraag meent de teler.

Sprinkles bestaat uit een micro pruimtomaat met een zoete smaak. De tomaten worden afgezet in een op tomaten geïnspireerde verpakking waar zowel kinderen als volwassenen van houden. Qukes, micro-tomaatjes, hebben een verfrissende smaak en verrassende bite. 

Paul Mastronardi van Sunset en vierde generatie familielid dat  Mastronardi Produce leidt: "Sprinkles en Qukes combineren een klasse 1 product met gebruiksgemak en zijn ontworpen om aan de groeiende vraag van de consument en retailers naar spannende snackgroenten te voldoen."

Sunset denkt dat de ´leuk-factor' tot impulsaankoop aanzet, terwijl de kwaliteit, smaak en trendy positionering groei zullen garanderen. En hoewel de verpakkingen vooral voor kinderen aantrekkelijk zijn, erkent het bedrijf dat niet alleen kinderen van deze heerlijke nieuwe snacks zullen snoepen. De verpakking van Sprinkles werd ontworpen voor een goede hoeveelheid tomaten voor salades en is verkrijgbaar voor retailers met een clipje zodat ze de bakjes in de sla-afdeling kunnen hangen, wat dit ingrediënt gemakkelijk onder de aandacht brengt. 

"De vraag naar deze producten is enorm. Onze eerste oogst Sprinkles is volledig afgezet en we hebben meer areaal in gedachten om aan de consumentenvraag te voldoen."

Sprinkles en Qukes zijn verkrijgbaar in mini verpakkingen en de micro komkommers zijn er ook in een gezinsverpakking. 

Voor meer informatie:
Jen Wheatley
Sunset
Tel: 519-326-1491
Email: jennifer.wheatley@sunsetgrown.com 
www.sunsetgrown.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven