10.000 ton erwten apart opgeslagen totdat er opheldering is omtrent de feiten

Werknemer plast over loopband met diepgevroren erwten op laatste werkdag

Wat doe je als je boos bent op je baas? Je kunt hem aanspreken en het bespreken, maar je kunt ook het productieproces in de war schoppen om je baas te raken. Hoe doe je dat? Bijvoorbeeld door over de lopende band te plassen...

Een werknemer van een fabriek in diepvriesproducten in Hull, Groot-Brittannië, wordt ervan verdacht dat laatste te hebben gedaan bij een lopende band met erwten. Van het vermeende delict zou hij een video hebben gemaakt.

De 8 seconden durende video (bekijk de video hier op de site van The Sun), die gemaakt zou zijn door een ontevreden werknemer op zijn laatste werkdag bij de grote fabrikant   in diepvriesproducten Birds Eye, is voor het eerst gepubliceerd door de krant The Sun. 

Als de monstername inderdaad uitwijst dat de werknemer over de groenten heeft geplast (de straal op de video zou ook uit een waterslang kunnen komen die gebruikt wordt om de erwten te wassen) is Birds Eye genoodzaakt de productie van een hele week weg te gooien. Dit betekent ongeveer 10.000 ton erwten of 10 miljoen verpakkingen. Birds Eye heeft gezegd de hele voorraad apart opgeslagen te houden zolang het onderzoek duurt.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven