12 december, World Horti Center

Nieuwe start-ups, nieuwe innovaties en winnaar challenge bekend gemaakt

De glastuinbouw is volop in ontwikkeling en start-upbedrijven dragen daaraan zeker bij. Er poppen continu nieuwe, innovatieve spelers in de markt op. Om dat allemaal bij te houden, wordt op 12 december in het World Horti Center een Startup Afternoon van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) en HortiHeroes georganiseerd.

De middag is volgens de organisatoren een eerste stap in het verbinden van de kennis en het netwerk van bedrijven uit de sector met de inzichten en nieuwste technologieën van startups en scale-ups van binnen en buiten de sector.

Alle deelnemers aan de Startup Afternoon worden aangemoedigd om hun netwerk te delen en innovatie te versnellen door het bundelen van de krachten. Startups en scale-ups  presenteren tijdens deze middag hun nieuwste innovaties, waar bedrijven hun voordeel mee kunnen doen. 

Tijdens het evenement wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Topsector T&U Innovation Prize 2019. Via deze challenge daagt Topsector T&U startups en scale-ups in heel Nederland uit om een technische innovatie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de voedselproductie in de kas toeneemt met de laagste input aan bijvoorbeeld water en energie. Voor de winnaar is er een onderzoeksbudget van 25.000 euro beschikbaar. 

Het exacte programma wordt later bekend.

Voor meer informatie:
Horti Heroes
www.hortiheroes.com
info@hortiheroes.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven