QPI doneert € 17.500,- aan Kika, Stichting Kinderen Kankervrij

Ieder jaar doet QPI mee aan een sportieve activiteit en haalt daarmee geld op voor een goed doel. Dit jaar hebben vier medewerkers zelf een activiteit op poten gezet genaamd; ‘QPI Sportief’. Wat inhield 10 km wandelen, 10 km hardlopen of 75 km fietsen. Het personeel heeft gekozen voor het goede doel KiKa; Kika financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. Zo’n 20 medewerkers en familieleden hebben zich afgelopen zaterdag in het zweet gewerkt en de zomerse storm getrotseerd.

Naast deze sportieve prestatie hebben de medewerkers van QPI ook weer de bekende groentenkisten verkocht om geld in te zamelen. Alle producten zijn wederom gesponsord door diverse leveranciers. "Dankzij de vele donaties van vrienden, familie en zakenrelaties hebben we dit enorme bedrag kunnen overhandigen aan KiKa. Nogmaals dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen", aldus QPI.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.