Beijing

Tomatenkas toegevoegd aan Chinees agrarisch demopark

De Chinese kassenbouwer Beijing Kingpeng Corporation is een nieuwe glazen kas aan het bouwen in het Xiao Tang Shan landbouwdemonstratiepark en de frameconstructie voor die kas is onlangs voltooid. De kas komt te staan in het Xiao Tang Shan Modern Agricultural Technology Demonstration Park in het noorden van Beijing dat wordt gebruikt voor groententeelt, landbouw- en tuinbouweducatie en kleinschalige teelt door consumenten zelf. Het gaat om een van de meest geavanceerde glastuinbouwfaciliteiten in China.

De glazen kas wordt het hele jaar door gebruikt voor de tomatenteelt. De kas zal in combinatie met het klimaat van Beijing en geïntegreerd moderne technieken jaarronde teelt mogelijk maken met intelligente klimaatbeheersingssystemen.

In Beijing kan het in de winter afkoelen tot -20 graden Celsius, dus een verwarmingssysteem is absoluut noodzakelijk voor de kas. Naast het verwarmingssysteem wordt ook een extra thermisch scherm geplaatst. Dit thermische scherm is voorzien polyester opvulsel en dubbellaagse Oxford-stof aan de oppervlakte, wat het systeem lichtgewicht maakt, maar ook voor goede thermische isolatie-eigenschappen zorgt. Dit soort systeem wordt al veel gebruikt in kassen in gematigde of koude klimaten.

Voor meer informatie:
Beijing Kingpeng International Agriculture Corporation
7th floor, Advanced Material Building, Feng Hui Zhong Lu, Haidian District,
Beijing, China, 100094
Tel: +86 58711536
Fax: +86 587117560
info@chinakingpeng.com
www.kingpengintl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.