29 augustus, Vakbeurs Asperge en Boomteelt

Gewasdag asperge en boomkwekerij: arbeidsverdeling en risicospreiding

De teelt van asperges en de kweek van bomen- en sierteeltgewassen is behoorlijk verschillend. Toch koos ondernemer Rob van den Beucken bewust voor deze combinatie met het oog op arbeidsverdeling en risicospreiding.

Het zijn uitdagingen die in diverse sectoren spelen. Om bewuste keuzes te maken als ondernemer is verdieping en actualisatie in de keten cruciaal.

Reden te meer om vooruitstrevende ondernemers uit te nodigen, om samen met toeleveranciers op donderdag 29 augustus bij Van den Beucken Asperge en Boomkwekerij op de gewasdag kennis uit te wisselen en van elkaar te leren.

Er zal in het Limburgse Helden een binnenruimte zijn in de vorm van een overdekte hal waar een breed scala van gerenommeerde toeleveranciers van tuinbouwbenodigdheden de laatste ontwikkelingen met telers en andere belangstellende zullen delen.

Buiten is er een groot demoterrein waar demo’s en presentaties zijn van o.a. meerdere aspergeoogstmachines (robotica), grondbewerking, beregening- en spuitapparatuur en het automatische onkruidwieden.

Voor meer informatie:
Stichting Vollegrond
www.stichtingvollegrond.nl/gewasdag-asperge-en-boomkwekerij  
info@stichtingvollegrond.nl    

Robbert van Appeldoorn
06 -5316 0967


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.